Vårsesong 2016 Grasmyr Sportsklubb

Nå som vårsesongen går mot slutten sier Grasmyr Sportsklubb seg fornøyde med en god innsats. Samtidig ser vi fram til en avslappende men også spennende sommer med blant annet Brunstadcup.

Når vi tar et tilbakeblikk på vårsesongen kan vi se tilbake på mye trivsel på både borte- og hjemmekamper, og ikke minst breivollcup. Her er en poengstatus fra de forskjellige lagene så langt i sesongen:

G13: 3 poeng, 5 kamper

G16: 3 poeng, 3 kamper

G23: 6 poeng, 4 kamper

 

J13 - 1: 9 poeng, 4 kamper

J13 – 2: 3 poeng, 4 kamper

J16: 8 poeng, 4 kamper

J23: 6 poeng, 4 kamper  

  

 

     For å få et lite innblikk i trenernes arbeide denne sesongen, tok vi en prat med Oscar Halvorsen som er trener for G13.

Hvilke mål hadde dere for vårsesongen og blei de oppnådd?

Målet for vårsesongen var å vinne noen kamper i OFL og gjøre det så bra som mulig på BV-cupen. Så langt har vi vunnet en kamp i OFL mot Sandefjord, men vi har også spilt flere jevne kamper hvor det kunne blitt flere poeng.

På Breivoll-cupen stilte vi med to lag. Det gikk ikke helt vår vei første dag som endte med 0 seire. Begge lag var likevel med i B-sluttspillet som ble holdt på søndagen. Der kom lag 1 til finalen etter en jevn kamp mot lag 2 i semifinalen. Det ble dessverre et knepent 2-1 tap mot Drammen i finalen.

Hva kan dere si at dere fornøyde med denne sesongen?

Vi har ikke vært blant de beste lagene rent resultatmessig denne sesongen, men jeg synes spillerne har hatt en veldig god innstilling og støttet hverandre uansett hvordan det har gått ute på banen. Det synes jeg er bra, så får vi heller prøve å forbedre resultatene siste halvdel av sesongen.

Hva skal dere jobbe med videre framover?

Fremover skal vi jobbe med samspill, posisjonering ute på banen og avslutninger foran mål. Vi har mange gode individuelle spillere, men vi kan bli bedre til å spille sammen som et lag.

G13 - laget

Breivollcup:

Breivollcupen har på mange måter vært det store fotball-høydepunktet i vår. GSK har holdt et godt nivå med 9 lag til A-sluttspill og 5 lag til B-sluttspill. Her var faktisk J10 det laget med best resultater. Her er en enkel oversikt over resultatene fra cupen:

9 lag a-sluttspill

1 lag finale a-sluttspill (tap i finalen).

2 lag til semifinale a-sluttspill

1 lag kvartfinale a-sluttspill

5 lag b-sluttspill

1 lag finale b-sluttspill (tap i finale)

2 lag semifinale b-sluttspill

1 lag kvartfinale b- sluttspill.

J16

                        

Stemningsbilde fra festen

J16

J10